De VerlangenlijstMadama Butterfly

Madama Butterfly

leestijd:15 minuten

Amsterdam ligt er mooi bij deze zomerse namiddag, ik zit in de tram op weg naar de Utrechtsestraat. Mijn klassieke safari-jurk met leren ceintuur om de taille combineert perfect met de bruine sandalen en gouden sieraden, mijn beige kasjmier vest ligt losjes op mijn schoot met mijn handtas erop. We gaan dineren bij Sluizer, naar Puccini’s Madama Butterfly in de Stopera en daarna hebben we een hele nacht samen, een droom die uitkomt. De kans dat we een bekende tegenkomen, is – in Amsterdam – voor hem wat groter dan voor mij, maar voor het geval dát hebben we voor beide varianten een smoes bedacht, die we zo overtuigend mogelijk zullen acteren als het moment daar ooit om vraagt. Ik ben voor hem een trouwe cliënte uit een gegoede familie met een ingewikkeld juridisch probleem. Marise van der Boom, aangenaam. Hij is voor mij een oud-collega, die na jaren in het buitenland weer in Nederland is. Of we improviseren, dat kan ook geweldig worden.

Mark is er al, ik zie hem meteen. Als ik naar hem toe loop, staat hij breed lachend op om me te begroeten. Zijn zwarte lokken zijn wat langer geworden, zijn blauwe ogen steken schitterend af bij zijn gebruinde gezicht. Hij draagt een camelkleurig zomers pak met een strak gestreken lichtblauw hemd, waarvan alleen het bovenste knoopje open is. Zonder het af te stemmen, passen we perfect bij elkaar. Hij pakt me bij mijn middel, kust me vol op de mond en trekt me tegen zich aan. Wat geeft het, we kennen hier niemand en lossen straks weer op in de stad. Even is er niks anders dan onze zachte lippen op elkaar, de magie en chemie is voelbaar, tot we weer terugkeren in de werkelijkheid en aan tafel gaan zitten. We bekijken de klassieke gerechten op de kaart, praten over alledaagse dingen en werpen elkaar ondertussen verlangende blikken toe. We zijn het snel eens en Mark bestelt voor ons allebei champagne, de cocktail van Hollandse garnalen en de entrecote.
‘Hoe is het met je minnaars?’ vraagt hij ineens.
Ik schrik een beetje, wil de andere mannen er liefst buiten laten, maar dat zal Mark niet accepteren en ergens wil ik graag indruk op hem maken. Ik knabbel wat gegeneerd aan het stukje brood waar hij voor mij een dikke laag roomboter op heeft gesmeerd, terwijl ik vertel over Simon, Tommy en de recente date met David. Hier en daar laat ik details weg, hij hoeft niet alles te weten. Deze wereld kent een gefilterde werkelijkheid, waar ik graag gebruik van maak. Mark is zichtbaar gepikeerd dat hij pas achteraf over mijn date met David hoort, hoe onschuldig en artistiek die ook was.
‘Wat verzwijg je nog meer voor me?
Ik hoef maar een wenkbrauw op te trekken om hem te laten beseffen dat dit niet werkt. Daarna praten we schaamteloos verder over Tommy als volgende kandidaat voor mijn Lijst.
Frappant dat hij Simon als mogelijke minnaar volledig over het hoofd ziet.

De garnalencocktail is heerlijk, Mark heeft er een Picpoul de Pinet bij besteld en onder tafel zijn voeten tussen de mijne gezet. Onze kuiten liggen losjes tegen elkaar, een tikje plagerig duwt hij mijn dijen wat uit elkaar. Boven tafel reikt hij naar mijn hand en aait met zijn duim een aantal keer zachtjes over mijn vingers. Zijn aanraking doet me gloeien, ik verdrink in zijn ogen. Mark laat twee glazen Tempranillo en nog een fles water aanrukken en zodra de entrecote op tafel staat, krijgt zijn heerlijke stem een pikante ondertoon.
‘Tijd om het over ons te hebben, zo geil dat je de lingerie draagt die ik voor je heb uitgekozen. Ik verlang er hevig naar om je eruit te pellen.’
‘Oh Mark, ik ook.’
‘We gaan een echte minnares van jou maken.’
‘Ik wil niets liever.’
Terwijl we onze steakmessen in de entrecote zetten, gaat Mark verder over hoeveel zin hij in me heeft en dat hij me straks nog even een seksshop wil laten zien. Ik vind het allemaal prima, zolang ik hem erbij krijg.
We sluiten af met een kopje koffie en, zoals het hoort, een glaasje Amaretto. Ik vraag om de rekening, die ik makkelijk kan betalen omdat ik thuis contanten afroom voor in de Verlangenpot. Tegen de maître zeg ik, met een knipoog, dat het zwart geld is. Mark kan het wel waarderen en bedankt me met een zoen. Rozig en verzadigd lopen we gearmd over de gracht, we duiken een portiek in voor een snelle zoen. We gaan langs de Amstel richting Stopera, die lichtroze kleurt in de avondzon. Er zijn allerlei bootjes op het water, we blijven even stilstaan op de Blauwe Brug om ze te bekijken. Vanuit alle richtingen stromen mensen toe, achter de hoge ramen van het operagebouw zijn al wijn nippende theaterbezoekers zichtbaar.

Soepel loodst Mark ons langs de controle en garderobe, hij heeft uiteraard de beste plaatsen geregeld. Ik hou van opera en verheug me op deze bijzondere uitvoering. Rij 9 aan het uiteinde, zodat we in ieder geval aan één kant geen buren hebben. Zo te zien is het helemaal uitverkocht, de zaal loopt vol. Het voelt zo vanzelfsprekend dat wij hier samen zijn, mensen die ons bekijken zien gewoon een mooi stel. De lichten gaan uit en het orkest begint, Mark legt zijn hand op mijn knie. We gaan beiden op in de strakke enscenering en de loepzuivere klanken van de sopraan, onze handen zoeken en vinden elkaar. Bij Un bel dì, vedremo, een aria aan het begin van de tweede akte, haalt hij zijn hand uit de mijne om daarmee van achter mijn oorlelletje richting het uiteinde van mijn sleutelbeen te strelen. Hij buigt naar me toe en drukt kusjes in mijn hals. Het voelt wat ongemakkelijk en achter ons hoor ik afkeurend tonggeklak. Ik duw Mark zachtjes overeind, hij kijkt me met een charmante boevenblik aan, maar gedraagt zich verder. In de pauze heb ik op de wc een momentje alleen, mijn spiegelbeeld bevestigt dat ik in bloedvorm ben en de lust spat uit mijn ogen. Er is nog genoeg tijd voor een drankje, Mark staat al klaar in de foyer met twee glazen champagne. We vermaken ons met het verzinnen van verhalen bij de mensen om ons heen en wat wij in de vierde akte met elkaar gaan uitspoken.

Terug in de zalen raken we weer geboeid door de opera en weten het te houden bij voelende handen ergens tussen bovenbeen en knie. Na de dramatische zelfmoord van Butterfly volgt een staande ovatie. Eenmaal buiten slenteren we de stad in richting Nieuwmarkt. De nacht begint net, de terrassen zitten vol en uit een kroeg dwarrelt een flard levenslied. Op de Wallen pak ik zijn arm, misschien niet nodig, maar wel fijn. Er zitten een paar dames achter de ramen die Mark goedkeurend gadeslaan, maar het echte lonken laten ze achterwege, omdat hij mij aan de arm heeft. Er lopen dronken toeristen en een zwerverstype hangt kotsend over de reling van de brug, Amsterdam blijft toch een unieke stad.
‘Hier is het,’ zegt Mark en trekt me een seksshop in. De zaak is op een onappetijtelijk roze manier verlicht en er klinkt wat onbeduidende muziek in een taal die ik niet herken. De man achter de kassa gunt ons een hoofdknikje en krijgt er eentje van Mark retour. Hij loopt rechtstreeks naar een wand, vol speeltjes in alle soorten en maten. Ik word er giechelig van, maar Mark blijft bloedserieus. Hij maakt een wijds armgebaar en zegt: ‘Wat ken je al?’
‘Nou, ik heb al sinds mijn twintigste een vibrator en zo’n tril-ei heb ik ook weleens geprobeerd.’
‘En heb je weleens iets in je kontje gehad?’
Mark klinkt en oogt alsof hij naar mijn lievelingskleur informeert.
‘Uh, nou een beetje. Niet echt.’
‘Leuk toch om te proberen?’
Mark trekt verschillende dozen uit de schappen en heeft er duidelijk verstand van. We kiezen er twee uit, een lipstickdikke vibrator en een setje siliconen plugs voor beginners. Mark grist nog een zweepje en een tube glijmiddel mee, beent richting de kassa en zegt net wat te hard: ‘Deze krijg je van mij, ik trakteer.’ De man bij de kassa kijkt grijnzend in mijn richting.
‘Zozo, mevrouw, u boft maar.’
Hij probeert de spullen zo discreet mogelijk in een tasje te krijgen, maar het zweepje steekt eruit en verraadt de inhoud. Mark kijkt ernaar en lacht.
‘Ja, wacht even, dit gaat zo niet. Weet je, het appartement is hier om de hoek. We gaan dit vast daar neerleggen, oké? Kunnen we daarna nog een afzakkertje bij de Kletskop doen.’

In de Warmoesstraat opent Mark de deur naar de hal van Residence de Eenhoorn, behoorlijk sjiek. Nog voordat de liftdeur sluit, storten we ons gretig op elkaar en als de liftdeur weer opent, zit Marks hand al tussen mijn dijen. Ons zoenen en voelen moet even onderbroken worden om de voordeur te openen, maar gaat dan naadloos over in een nogal wilde vrijpartij.
‘Ik wil je, nu! Draai je om, met je handen op het tafeltje.’
Ik doe het en zie mezelf in de spiegel met boven mijn schouders het verhitte hoofd van Mark, die mijn jurk omhoog stroopt en daarna snel zijn broek opent en op zijn knieën laat zakken. Hij trekt mijn string opzij, even hebben we oogcontact in de spiegel, voordat ik zijn stijve pik bij me naar binnen voel stoten. Er ontsnapt een langgerekte kreun uit mijn keel en ik beweeg mijn billen ritmisch tegen hem aan. Mark houdt me stevig vast en neukt me vol overgave. Het is fantastisch om zijn pik, waar ik zo vaak over fantaseer, weer echt te voelen. Het duurt niet lang voordat Mark klaarkomt en met een diepe zucht op mijn rug landt. Nu de druk van de ketel is, kunnen we even ontspannen. Mark knipt wat lampjes aan, zet met zijn telefoon een muziekje op en tovert champagne uit de ijskast. Op het balkon, hoog boven het geroezemoes van de stad, proosten we op onze affaire. We genieten van het schitterende uitzicht over nachtelijk Amsterdam en beginnen aan de volgende vrijpartij, hij knoopt mijn jurk een stukje open en streelt de randjes van de door hem uitgezochte beha,waarin mijn borsten als meedeinende kussentje zitten verpakt.
‘Mmm, ik wist wel dat ik iets uit zou zoeken dat perfect bij je past. Dat afzakkertje in de Kletskop laten we zitten, ik heb trek in heel iets anders.’
De flutes laten we buiten staan voor straks, wij gaan richting slaapkamer om het ongetwijfeld comfortabele bed op te zoeken. Ik zie nu pas hoe indrukwekkend dit appartement is, de balkenconstructie van het hoge plafond moet eeuwenoud zijn.

Er staat een prachtig hemelbed, opgemaakt met het zachtste, schoonste linnen en een royale hoeveelheid kussens. Ik draai me verrukt om naar Mark en al zoenend ontdoen we onszelf van onze kleding. We staan innig verstrengeld; ik in lingerie, hij in een strakke boxer met daarin een duidelijke erectie.
‘Laat me je eens bekijken.’ Hij heft mijn arm hoog en laat me er een pirouette onderdoor draaien. ‘Je bent een verrukkelijke vrouw.’ We zoenen weer, Mark is een goede kusser, ik krijg er weeë knieën van. Zijn huid en kriebelende borsthaar voelen vertrouwd en ik ken geen andere man die zo lekker kruidig ruikt. Zijn vingers verdwijnen onder de rand van mijn string om mijn lies te strelen, met de andere hand maakt hij in één beweging mijn beha los en slingert die op het bed. Hij neemt mijn tietjes liefdevol in de hand en sabbelt allebei mijn tepels tot keiharde knopjes. Ik hou een hand op zijn hoofd en druk mijn bekken tegen zijn hand. Hij zakt op zijn knieën en kijkt ondeugend omhoog, met zijn tanden pakt hij het randje van mijn string, zijn handen op mijn billen. Hij weet ’m helemaal tot mijn enkels te krijgen en ik stap eruit, waarna Mark likkend omhoog komt om te eindigen met een zoentje op mijn venusheuvel en een plagerig tongetje tussen mijn lipjes. Hij trekt zijn boxer uit, zijn stijve zwiept enthousiast tevoorschijn. Poedelnaakt laten we ons op bed vallen en belanden in een intiem moment. Zonder iets te zeggen, wat tevreden gekreun daargelaten, strelen we alle plekjes die we bij elkaar kunnen vinden. Ik zou dit uren willen doen, maar Mark vindt het op een gegeven moment genoeg geweest.
‘Ik weet iets lekkers, kom maar eens hier.’
Hij pakt een paar kussens en gaat met zijn rug tegen het hoofdeind zitten met zijn benen uit elkaar. Als ik schrijlings over hem heen wil gaan zitten, begint hij te lachen.
‘Nee schatje, met je rug naar me toe tegen me aan. Kijk, zo.’
Ik draai en hij trekt me naar zich toe. Zijn adem streelt mijn nek, zijn borsthaar tintelt op mijn rug en ik voel zijn halfstijve pik tegen mijn billen liggen. Hij slaat zijn armen om me heen.
‘Ontspan meisje, ik ga je alleen maar verwennen. Zak wat onderuit, leg je hoofd tegen me aan.’
Ik voel de ontspanning terugkeren in mijn lijf en leun tegen zijn torso. Zijn handen zoeken mijn borsten en kneden die zachtjes, terwijl hij terloopse kusjes ergens op mij drukt. Ik sluit mijn ogen en geef me over aan het gevoel. Een van zijn handen begint aan de afdaling naar mijn venusheuvel en al het lekkers dat daar verborgen zit, mijn kutje is aardig verhit en lekker nat.

Kronkelend en kreunend laat ik me de onderzoekingen van zijn vingers welgevallen. Zijn andere hand heeft een tepel beet en gaat daar niet zachtzinnig mee om, wat mijn opwinding alleen maar vergroot. Hij klemt me stevig tussen zijn benen en vingert me naar een lome climax.
‘Tijd voor een pauze, geile stoeipoes van me.’
Mark rent in zijn blootje naar de woonkamer om de zak met speeltjes te pakken. Met een grijns ploft hij naast me neer en spreidt onze aankopen uit over het bed, hij heeft ook twee welkome watertjes meegenomen.
‘Welke wil je vandaag proberen?’
Ik wijs meteen naar de anaalvibo. Mark vindt dat een goede keuze en legt het naast zich klaar. Hij slaat op mijn billen.
‘Kom op, omhoog met dat kontje.’
Ik leun op mijn ellebogen en kijk achterom, maar Mark is al achter mijn billen verdwenen. Hij trekt ze een beetje uit elkaar, steekt zijn tong in mijn kutje en draait daar cirkeltjes. Dan gaat hij omhoog, helemaal naar mijn sterretje en laat zijn tong daar hetzelfde werk doen. Een nieuwe, ongekend geile, sensatie voor mij. Hij stopt en niet veel later glijdt zijn stijve pik in me. Hij begint niet te stoten maar grabbelt naar de vibo. Ik kijk over mijn schouder en hoor hoe een klodder glijmiddel uit de tube spat en de vibo begint te zoemen.
‘Ontspan je, ik weet echt wat ik doe.’
Hij neukt me langzaam, ik beweeg mee. Mark zet de zacht trillende vibo op mijn sterretje, er gaat een drukgolf van opwinding door mijn onderlijf. Het glijmiddel zorgt ervoor dat het ding zo naar binnen schiet. Ik voel nog iets van weerstand, maar Mark duwt daar gedecideerd doorheen.
‘Goed zo, schatje, lekker hè? Geniet er maar van, ik ga je lekker nemen.’
Ik kreun en duw mijn billen tegen hem aan ten teken dat hij moet doorgaan. Zijn pik en de vibo gaan in alternerend ritme bij me naar binnen, met zijn andere hand geeft hij me stevige klappen op mijn bil. Ons kreunen neemt porno-achtige proporties aan en samen neuken we naar een hoogtepunt.

Verzadigd gaan we onder de douche, waar we elkaar uitgebreid afsponsen. Daarna drinken we, in badjas, de fles champagne leeg op het balkon, we zoenen nog wat en dan is het echt tijd voor bed. Als een doorsnee stel poetsen we samen onze tanden en gaan nog even naar de wc. Het voelt vreemd om naast hem in bed te kruipen, even denk ik aan Sander als ik mijn vertrouwde positie als ‘rugzakje’ inneem. We vallen allebei als een blok in slaap en de volgende ochtend moet ik even heel hard nadenken, voordat ik weer weet waar ik ben en met wie. Ik ruik koffie en eieren, Mark is vast bezig met een ontbijtje. Terwijl ik de badjas van de grond raap en aantrek, bezie ik met enige gêne de ravage die we van het bed gemaakt hebben. Mark komt de slaapkamer binnen met een groot dienblad vol lekkere dingen en kan blijkbaar gedachtenlezen.
‘Geen zorgen, daar heeft mijn vriend iemand voor. Zij komt vanmiddag even de boel aan kant trekken hier.’
We ontbijten samen op bed, ik ben in een roes. Als ik toenadering zoek, weert Mark dat subtiel af. Zonder veel woorden te wisselen zoeken we onze kledingstukken bij elkaar en maken ons gereed voor vertrek. Net als ik denk dat het helemaal niet meer van een zoen komt, pakt Mark me in zijn armen en kust me. Het duurt minstens tien seconden, ik zal er nog vele dagen op moeten teren. Mark reikt me een zakje aan met daarin de vibo, de plugs en het glijmiddel.
‘Hier, neem jij deze mee en oefen wat met die kleinste plug. Je hebt talent, we gaan hier nog zoveel lol mee hebben.’
Het zweepje houdt hij zelf en hij slaat er plagend mee op mijn bil.