De VerlangenlijstChatiquette

Leestijd 2 minuten

Ik krijg zelf ook nog steeds nieuwe berichten, al zijn het er niet meer zoveel als in het begin. Door de vaste klanten ben ik nu wel gezien, maar er is continue aanwas van abonnees. Vaak nietsvermoedende mannen, het merendeel zal nooit een date meemaken en gedesillusioneerd en flink wat euro’s lichter afdruipen. Ik snap Roos wel, mijn eigen tolerantiegrens voor stompzinnige of uitgekauwde teksten ligt ook steeds lager en ik stuur vooral reacties met tips en taaladviezen.

Bij één op de tien berichten veert mijn lust lichtjes op, helaas is het merendeel binnen de kortste keren alsnog kansloos. Toch heb ik een pareltje of zes opgedoken en daaromheen hangt een kleine entourage, waarmee het lekker kletsen is. Mannen zoals David, met wie ik razendsnelle en scherpe chatdebatten voer over erg ingewikkelde onderwerpen. Ik geef iedereen aandacht, in de hoop dat ze niet plots verdwijnen of openlijk afhaken, de aantrekkelijke mannen hebben vaak meerdere ijzers in het vuur.
We hebben hier allemaal goede voelsprieten en een dikke huid nodig.

Het neemt veel tijd in beslag, zeker als je in de ban raakt van de geluksshotjes die gepaard gaan met vrijwel elk berichtje. Ik ben afgevallen, maar zeker niet gezonder, ik drink te veel alcohol, sla geregeld maaltijden over en sport helemaal niet. Toch is er niet enkel slecht nieuws, het is lang geleden dat iets alleen om mij draaide. Ik loop rechtop, ga stralender door het leven. Ik maak me minder druk over onbelangrijke dingen en dat scheelt een hoop gedoe. Ik wil niet stoppen, maar het is zeer de vraag of ik überhaupt zou kúnnen stoppen. Een leven, zelfs een dag, zonder berichten uit mijn parallelle wereld kan ik me nauwelijks meer voorstellen. Ik ontdek hoe leuk mannen zijn, al krijg ik ze hier, in de meeste gevallen, wel op hun best gepresenteerd. Online kan het weinig kwaad en ben ik de baas, we hebben slechts het toetsenbord en foto’s om mee te communiceren. Het is verleidelijk om te blijven zoeken naar kandidaten voor de Verlangenlijst, de spanning van de onbekende en mogelijk nog betere man.

Er zitten behoorlijk wat gesprekken met losse eindjes in mijn Funk. Ik heb heerlijk de tijd om erin te gaan zitten, als ware het een warm bad met een geurige schuimlaag. Ik hou me aan mijn zelfverzonnen ‘chatiquette:
Eerst de moeilijke berichten, daarna de geile.
Verdeel je aandacht, voer meerdere gesprekken tegelijk.
Respecteer en relativeer jezelf en de ander.

Ook het beëindigen van een contact geeft een bepaalde voldoening. Ik doe het zo netjes mogelijk, helaas zijn er mannen die zelfs de meest heldere afwijzing niet begrijpen. Ze vragen om uitleg, worden boos en verdwijnen dan alsnog uit beeld. Daartegenover staan de mannen met wie het fijn erotisch aftasten is, die me prikkelen en nieuwsgierig maken naar meer. Marise is mijn lust, mijn durfal. Ik ben dol op intrige, het verleiden en misleiden met zoete leugentjes.
Een van de nieuwelingen is veelbelovend en laat zich door mij meevoeren in een onverwacht onstuimige sessie synchroon masturberen.